Vriendenloterij

 

SAMENWERKING VRIENDENLOTERIJ en NZH Vervoer Museum
Ben jij lid van de vriendenloterij en wil je het NZH Vervoer Museum steunen lees dan verder.
Speel je nog niet mee en wil je dat wel gaan doen, lees dan verder onderaan de pagina.
Sinds kort werkt het NZH Vervoer Museum samen met de vriendenloterij! Met deze samenwerking gaan wij geld inzamelen voor het verder restaureren van bus 5023 de Bolramer. Er is nog veel geld nodig om deze rijdend de weg op te krijgen, bijna alles moet opnieuw worden opgebouwd en veel delen moeten worden vervangen.
Ben je lid en speel je al mee met de vriendenloterij dan heb je ooit een doel aangegeven, dit doel mag je altijd wijzigen en het zal geweldig zijn als je het NZH Vervoer Museum hiervoor zal willen aanwijzen.
Wat moet je doen?
Bel de klantenservice van de vriendenloterij telefoon 088 0201020 (werkdagen 09:00 – 21:00 uur en zaterdag 09:00 – 16:00 uur) keuze 5. Geef aan dat het je het goede doel wil wijzigen!
Houd hierbij je persoonlijke gegevens bij de hand, het clubnummer van Stichting NZH Vervoer Museum (Beni code) is 20583.
De medewerker controleert je gegevens en past het goede doel aan en daarmee is alles geregeld!
Heb je ook familie, vrienden en bekenden welke meespelen in de vriendenloterij vraag ook hen om hun lot te willen koppelen aan het NZH Vervoer Museum
Ben je nog geen lid van de vriendenloterij?
Bel 088 0201020 geef aan dat je lid wil worden en het NZH Vervoer Museum wilt steunen (Beni code 20583)
Wil je het online regelen? Klik onderstaande link
https://mee-spelen.vriendenloterij.nl/landing?beni=20583
Of zoek naar NZH Vervoer Museum en selecteer kies
Vul de gevraagde persoonlijke gegevens in
Bevestig en sluit af

Een nieuwe aanmelder maakt gegarandeerd direct kans op een geldprijs, verder zijn er elk uur, elke dag, elke week en elke maand prijzen te winnen. Ook krijg je een persoonlijke VIP kaart met gratis toegang tot 90 musea en kortingen op attracties, films en voorstellingen.
Namens het NZH Vervoer Museum heel veel dank dat je ons wilt steunen!